AYDIN / SÖKE - Fahrettin Uyguntüzel İlkokulu

Ekm

AB KOD Haftası Etkinliği kapsamında etkinliği tamamlayan 2/A sınıfı öğrencilerine katılım belgeleri verilmiştir. Tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

16/10/2023 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şerafettin YAPICI okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunmuştur.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında deprem ve tahliye tatbikatları gerçekleştirdir.

Ekm

13 Ekim Afet Eğitim Günü kapsamında hafta boyunca tüm sınıf sevilerinde eğitimler verilerek doğal afetler konusunda farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Ekm

ÇEDES kapsamında Değerler Kulübü öğretmen ve öğrencileri Ekim Ayı pano çalışması.

Ekm

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri 03/10/2023 tarihinde Bölge Trafik Müdürlüğü 'Trafik Eğitim Alanı'nda uygulamalı eğitim almıştır. Tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

Yüce değerler uğrunda canlarını feda eden şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz.

Eyl

11/09/2023 tarihi itibariyle yeni eğitim öğretim yılımız başladı. Tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

09/09/2023 Dünya İlk Yardım Günü

Eyl

04-08 Eylül tarihleri arasında Uyum Haftası etkinlikleri kapsamında okulumzda 1. sınıf öğrencimizle bir araya geldik. Tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Ağu

Okulumuzda 31/08/2023 tarihinde saat:14:00'da 1.sınıf öğrenci ve öğretmen kuraları çekilmiştir. Önce kız sonra erkek öğrencilerin kurası çekildi. En son öğretmenlerimiz şube kuralarını çektiler. Tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

1-A MUSTAFA BÖLÜKBAŞIOĞLU

1-B

1-C GÖKSEL BAYRAK

1-D

Ağu

Okul binamızın yenilenecek olması sebebiyle 2023/2024 eğitim öğretim yılında 100. Yıl Atatürk İlkokulu binasında öğlenci olarak hizmet verilecektir. Tüm paydaşlarımıza duyurulur.