AYDIN / SÖKE - Fahrettin Uyguntüzel İlkokulu

Ock

08-14 Ocak 2024 Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Okul koridorunda köşe hazırlandı.

Ock

'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında okulumuzda hazırlanan afişler okul koridorumuzda sergiye dönüştü. Emeği geçen paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ock

İlçe geneli yapılacak olan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvaları için okulumuzda, tüm sınıfların katılımına açık turnuvalar düzenledik. Kağıt Kalem (Sudoku, Kendoku, Apartmanlar), Q Bitz, Mangala, Küre, Equilibrio, Reversi ve Pentago oyunlarında 1. olan öğrencilerimizle okul takımını oluşturduk.

Ock

Okul Aile Birliğimizin organize ettiği, velilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen kermes etkinliği için tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen resim yarışmasında İlçe 3. sü olan öğrencimizi kutluyor, emeği olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin 'Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlıklı günler diliyoruz.

Kas

'Aydın Sana Kanım Feda' projesi kapsamında 08/11/2023 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğimize velilerimiz ve paydaşlarımız tarafından 47 ünite kan bağışında bulunulmuştur. Kan bağışı yapan velilerimize, bir okadar okulumuza gelip çeşitli sebeplerle kan bağışında bulunamayan velilerimize, organizasyon kapsamında süreci yöneten öğretmenlerimize ve okul aile birliği yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Bu bağlamda iki ve daha fazla velimizi okula getirerek kan bağışında bulunmaya teşvik eden öğrencilerimize Kızılay yetkilileri ile birlikte madalya ve hediyelerimizi takdim ettik.

Kas

Vefatının 85. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

8 Kasım 2023 tarihinde okulumuz ve mahalle okullarımızın katılımı ile Aydın Sana Kanım Feda projesi kapsamında kan bağışı kampanyamız olacaktır. Tüm paydaşlarımızı etkinliğimize davet ediyoruz.

Kas

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında sınıflarımızda bilgilendirme çalışmaları yaptık.

Kas

29 Ekim 4 Kasım Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize bilgilendirmeler yaptık.