AYDIN / SÖKE - Fahrettin Uyguntüzel İlkokulu

Ara

15/12/2023 Cuma günü Akıl ve Zeka Oyunları Okul Seçmeleri kapsamında Küre oyunu seçmeleri yapılacaktır. Katılım sağlamak isteyen öğrenciler için duyurulur.

Ara

14/12/2023 Perşembe günü Akıl ve Zeka Oyunları Okul Seçmeleri kapsamında Reversi oyunu seçmeleri yapılacaktır. Katılım sağlamak isteyen öğrenciler için duyurulur.

Ara

12/12/2023 Salı günü Akıl ve Zeka Oyunları Okul Seçmeleri kapsamında Mangala oyunu seçmeleri yapılacaktır. Katılım sağlamak isteyen öğrenciler için duyurulur.

Ara

08/12/2023 Cuma günü Akıl ve Zeka Oyunları Okul Seçmeleri kapsamında Q Bitz oyunu seçmeleri yapılacaktır. Katılım sağlamak isteyen öğrenciler için duyurulur.

Ara

06/12/2023 Çarşamba günü Akıl ve Zeka Oyunları Okul Seçmeleri kapsamında Pentago oyunu seçmeleri yapılacaktır. Katılım sağlamak isteyen öğrenciler için duyurulur.

Kas

01/12/2023 Cuma günü Akıl ve Zeka Oyunları Okul Seçmeleri kapsamında Kağıt Kalem Oyunları ( Sudoku 6'lı, Kendoku 4'lü toplama ve çıkartma, Apartmanlar 4'lü ) seçmeleri yapılacaktır. Katılım sağlamak isteyen öğrenciler için duyurulur.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği'nin 7-(1) Maddesine göre; 'Okul yöneticileri, öğretmen ve veliler Okul Aile Birliğinin tabii üyesidir.' denilmektedir.

Okul Aile Birliğimizin yıllık olağan Genel Kurul Toplantısı, birlik yönetim kurulunun kararı ile 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 11:00'da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Tüm paydaşlarımıza duyurulur.

Ağu

Sıfır Atık Projesi kapsamında yıl boyunca okulumuzda atık pil toplama çalışması yapılacaktır. Toplanan atık piller yetkililere teslim edilecektir. Evinizde biriktirdiğiniz atık pilleri okulumuza teslim edebilirsiniz.

Ağu

Okulum Temiz çalışmaları kapsamında velilerimize bilgilendirme duyurusudur.